9 abr 2007, 0:14

Върни ми свободата 

  Poesía
789 1 0
Твърдиш че днес ме обичаш,
че живота си даваш за мен...
Но това не е обич, да знаеш,
а на привързаността страшния плен...

За да обичаш се иска и смелост, и жар,
и сърце, а не просто камък!
Не се залъгвай - от пепел не става пожар,
а в нас няма даже и пламък...

Затова аз те моля, върви си -
Свободата ми,ценна, върни!
Не ще се получи помежду ни, тръгни си,
нека сме щастливи по отделно поне!






© Надежда Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??