Понякога безкрайно всичко ти се види,
очи не можеш да затвориш ти и глътка въздух да поемеш с дълбоко отворените ти очи.
Чудиш се дали пътят е пред теб и направо трябва да вървиш.
Сърцето ти е сякаш кротко безутешно, но в душата твоя вътре огънче гори.
Гори, прогаря и слънцата в небесата ярко със своя лъч ги сгрява.
Искрицата е тънка и коварна, но сърцето огъня отново го подпалва.
© Велла Неделчева Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso: