Камбани бият посред нощ.
Ликува цялата Вселена.
Очаква тя във цяла мощ
да чуе възгласи стаена.
И твоя, Боже, син един
от гроба нощем да възкръсне.
За него ти кажи: Амин!
Небето в радост да се пръсне.
Под тоз небесен божи свод
и глас Вселената разтресе
за целия човешки род:
"Христос воскресе!
Воистина воскресе!"
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Привет от мен!