През тоз прозорец вечер гледам,
как на пейката стоиш,
към мене все поглеждаш,
и навярно ти за мен си мислиш.
Тез сърца виновни,
по-черни от нощта,
не ще се възродят от пепелта,
а от феникса, донасящ любовта.
© Никола Диманов Todos los derechos reservados