Великото завръщане е в ход.
Отново път, дълъг път ни чака,
за да намерим своето прозрение.
Велик възврат
към мисълта и делото!
Белег за вода е жаждата –
да тръгнем пак след нея,
да я следваме
на търпеливо разстояние.
Дочувате ли извори в душите си?
Вслушайте се и ще ги намерите –
великият възврат ви търси.
© Стойчо Станев Todos los derechos reservados