18 nov 2013, 21:10  

Вземи ме, море 

  Poesía
405 0 0

Море,

на твоята прегръдка

се осланям,

в твоите ръце

единствен се оставям,

на твоите брегове

аз съм се родил,

пред твоите очи

съм се появил,

Море,

вземи ме

в твоя свят,

където няма болка,

няма хлад,

Вземи ме ти, море.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??