Буза до буза,
юнак до юнака!?
Накъркани бяха те от обяд.
Всеки с бутилка в ръка,
речи държеше, за непознати
нему неща.
А привечер, пияни, заляни -
не знаеха те отде са,
кой са?
Дали са мъже!
Тежко днес живее юнака.
А на сутринта ужасен...
Махмурлука отвързан
го чака.
Наздраве все пак за юнака!
Дано махмурлука почака!
© Ангел Todos los derechos reservados