19 jul 2011, 20:56

За какво съм ти... 

  Poesía » De amor
1186 0 2

                    За какво съм ти...


За какво съм ти? – безнадеждно влюбена, ранима...

За какво съм ти? – мечтателка на нереални светове.

Вперила с копнеж дланта си жадна

към твойто пустинно-ледено сърце.


За какво съм ти? – Нима съм нужна!

Eдна луда, искаща любов.

За какво съм ти? – поредна чужда,

незнайно как пленена, стенеща с безмълвен зов.

© Татяна Вълканова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??