За какво съм ти...
За какво съм ти? – безнадеждно влюбена, ранима...
За какво съм ти? – мечтателка на нереални светове.
Вперила с копнеж дланта си жадна
към твойто пустинно-ледено сърце.
За какво съм ти? – Нима съм нужна!
Eдна луда, искаща любов.
За какво съм ти? – поредна чужда,
незнайно как пленена, стенеща с безмълвен зов.
© Татяна Вълканова Всички права запазени