14 jul 2007, 12:14

За моята приятелка 

  Poesía
1061 0 0

Съвети ти раздаваш,

но не приемаш ни един.

Любов всеки ден даряваш,

ала на шега прилича ти това.

Вяра и надежда изпълва твоята душа,

но пътят тъй подвеждащ,

води само до една пещера.

Тя е толкова студена, колкото неговото сърце.

Тя е толкова пуста, колкото неговата душа.

 

Вече не те боли, нали?

Вече нищо от теб не остана.

Дори в сърцето заличи се твоята рана,

а душата ти е една голяма яма.

© Петя Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??