Тишина. Спокойствие. Внезапен крясък.
Обсебващ страх на едно момиче.
Падна нещо на топлия пясък -
признание, че някого обича.
Безмълвие. Лекота. Неочакван стон.
Сълзи събират нечии ръце.
Съжалява и небето, че без дом
останало е нечие сърце.
Плахо. Тихо. Спокойствието някой е отнел.
Да заспи тъй нежно сърцето е готово,
със страха, че някой най-скъпото е взел -
възможността да бъдеш с любимия отново. . .
© Миряна Венелинова Todos los derechos reservados