С красота oт небесата
ти сърцето ми плени.
За миг превзе ми ти душата
и сякаш всичко си ми ти.
Дълги и мистериозни
са твоите коси.
Честни и невинни
са твоите очи.
А погледът ти влажен
разтапя всичко в мен,
и чарът ти небрежен
осмисля моя ден.
Такава красота
само в тебе има.
Желая във нощта
да сме с теб двамина.
Ах, толкова красива си,
че думите не стигат,
и сега ти казвам - "искам те",
без очите ми да мигнат.
Единствена ми е целта
и ти си всичко в нея -
желая силно любовта
със теб да изживея.
© Владимир Ганчев Todos los derechos reservados