17.04.2009 г., 17:00 ч.

За теб! 

  Поезия » Любовна
770 0 1

С красота oт небесата

ти сърцето ми плени.

За миг превзе ми ти душата

и сякаш всичко си ми ти.

 

Дълги и мистериозни

са твоите коси.

Честни и невинни

са твоите очи.

А погледът ти влажен

разтапя всичко в мен,

и чарът ти небрежен

осмисля моя ден.

Такава красота

само в тебе има.

Желая във нощта

да сме с теб двамина.

Ах, толкова красива си,

че думите не стигат,

и сега ти казвам - "искам те",

без очите ми да мигнат.

 

Единствена ми е целта

и ти си всичко в нея -

желая силно любовта

със теб да изживея.

 

© Владимир Ганчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??