18 jun 2008, 7:24

Зад ледения поглед 

  Poesía
616 0 1

 

 Зад ледения поглед

 

И пак за теб мечтая,
но какво да правя, не зная.
Липсваш ми, да отрека не мога,
на колене моля се пред бога.

 

За цялата ти мъка се обвинявам,
да бъда с теб не заслужавам.
На пръв поглед тъй безчувствена изглеждам
не желая в любовта ти да се вглеждам.

 

Когато те погледна, се разтапям,
в погледа ти мил се потапям.
Когато ме прегърнеш, дъхът ми спира,
да те нараня не искам, по-добре остави ме на мира.

 

Зад погледа ми леден и безчувствен
се крие умът ми замислен.
Зад преградата пред мен се крие
любов, способна всеки да убие.

 

 

© Стефка Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??