27 ago 2024, 21:21

Заради теб 

  Poesía
43 1 0

Заради теб с усмивка се будя.

И толкова много обич изпитвам към теб.

За нищо не бих могла да те принудя.

Само очаквам да си до мен занапред.

 

Ако можех времето щях да върна,

за да прекарам с теб повече дни.

Да мога за пореден път да те прегърна 

и да избършеш всички мои сълзи.

 

Да можех щях подробно да ти опиша,

че ти за мен си повече от всичко,

а чувството на никое друго не прилича.

Единствено любов побра сърцето ми едничко.

 

И отново ред по ред разказвам 

за това що поражда се у мен.

Всеки ден привързаност доказвам,

а ти сърцето ми държиш във плен 

 

Обичам всеки един наш спомен,

всеки разговор и всеки смях.

На този свят голям, огромен,

че само ти си ми нужен проумях.

 

Преди да почна сладко да сънувам,

аз пак за теб си мисля дълго време 

и почвам още повече да те жадувам,

но разстоянието успя да те отнеме ...

© Илияна Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??