Заради теб с усмивка се будя.
И толкова много обич изпитвам към теб.
За нищо не бих могла да те принудя.
Само очаквам да си до мен занапред.
Ако можех времето щях да върна,
за да прекарам с теб повече дни.
Да мога за пореден път да те прегърна
и да избършеш всички мои сълзи.
Да можех щях подробно да ти опиша,
че ти за мен си повече от всичко,
а чувството на никое друго не прилича.
Единствено любов побра сърцето ми едничко.
И отново ред по ред разказвам
за това що поражда се у мен.
Всеки ден привързаност доказвам,
а ти сърцето ми държиш във плен
Обичам всеки един наш спомен,
всеки разговор и всеки смях.
На този свят голям, огромен,
че само ти си ми нужен проумях.
Преди да почна сладко да сънувам,
аз пак за теб си мисля дълго време
и почвам още повече да те жадувам,
но разстоянието успя да те отнеме ...
© Илияна Стоянова Всички права запазени