Нека бъде любов! Безусловна, красива и трайна!
Нека силно искри във очите и топли сърцата!
Нека няма ви живота ви болки, тревоги и тайни!
Ако има сълзи – то от щастие да са проляти!
Нека бъде любов! Всеотдайна, добра, търпелива...
И по пътя ви общ да посява и сбъдва мечтите.
Ти за нея роден си, а Тя... Тя така ти отива!
Всяка капчица нежност ви чака, да я споделите!
Пожелавам ви щастие, колкото цял свят голямо!
Изпитания също, за да ви сплотяват, калят...
Ей така останете завинаги – рамо до рамо!
С тази крачка започва за вас най-мечтания път!
Павлина Соколова
© Павлина Соколова Todos los derechos reservados