Защо?
Защо завърна се във моята душа?
Защо сърцето ми разбуждаш от покоя?
Защо в съня ми идваш ти като в мъгла?
Защо ми каза аз да бъда само твоя?
И ето, споменът отново се завръща
и настанява се нахално той до мен.
Преследва ме и всичко преобръща...
Нощта минава и идва пак кошмарен ден.
След него ти отново идваш
и без покана влизаш в моя сън.
Говориш ми и нагло ми намигаш,
не мога аз да те изритам пак навън.
Така във този сън чудесен
щастливи сме, обляни от мечти.
От мойта нежност даже си потресен,
а аз ти казвам, че съм друга - разбери!
Събуждам се и виждам, че те няма...
Със спомена оставам само аз.
В живота има грешка и измама.
Сънят измама е, а грешката съм аз.
© Пуца Todos los derechos reservados