ЗАЩО
Защо сложи край на любовта ни?
Защо постъпи с мен така?
Какво ти липсваше със мене?
Защо не ме разбра?
Сега стоя сама във мрака
и търся в себе си вината,
че любовта се проигра,
че всичко свърши просто ей така.
Но защо ли продължавам
тайничко да се надявам,
че ще се върнеш може би
и всичко ще бъде както преди.
Копнея пак да ме прегърнеш
и чувството забравено на любовта
ти във мен да върнеш...
Копнея пак да ме целуваш,
само моите устни...
нощем да сънуваш
Да ме желаеш...
както никоя друга преди
и в красива приказка
да живеем аз и ти!
© Симона Todos los derechos reservados
Поздрав и усмивка.