Защо ли?! Защото
понякога значи?
Защооо?!
Не понеже защото,
но понеже обаче.
И защо
не веднага,
а късно проточва?
Защото
защо ли?
Но обаче
и защото не може.
Защо ли
когато...
защото все плаче.
Ала понякога
все тъй,
защото
не значи.
© Нели Todos los derechos reservados