6.07.2009 г., 13:51 ч.

Защото 

  Поезия
593 0 9

Защо ли?! Защото

понякога значи?

Защооо?!

Не понеже защото,

но понеже обаче.

И защо

не веднага,

а късно проточва?

Защото

защо ли?

Но обаче

и защото не може.

Защо ли

когато...

защото все плаче.

Ала понякога

все тъй,

защото

не значи.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??