Ослепях и оглушах,
и като насън до теб живея.
В мислите си те целувам,
в люлката на твоите мечти заспивам.
Не защото си красив и млад,
а защото за любов такава
чакала съм цял живот.
И сега я имам.
© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados
Да е до последен дъх!
Прегръдка!