25.08.2010 г., 23:34 ч.

Защото 

  Поезия » Любовна
737 0 15

 

Ослепях и оглушах,

и като насън до теб живея.

В мислите си те целувам,

в люлката на твоите мечти заспивам.

Не защото си красив и млад,

а защото за любов такава

чакала съм цял живот.

И сега я имам.

 

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??