Защото Болката е винаги самотна
ще се опитам с нежност да я облекча!
Душата птица е ранена и сиротна
и блика буйно в раната кръвта!
За да зараснат изранените крила
ще понаместя счупените им костици.
На топличко - под слънчевата светлина
ще се стопят раняващите ледени частици.
За да се случи бързо - времето ще спра,
глава ще подаде в снега кокиче...
Ще издържи ли в мене язовирната стена?
Ще издържи сълзите ви, защото ви обичам!
© Ангел Милев Todos los derechos reservados
Топлата дума не е самотна. Поздравления, Ангел.