10 jul 2011, 13:49

Затвори очи 

  Poesía » Erótica
2028 0 29

Затвори очи
и сънувай,
аз творя по теб -
ти ликувай,
като тих ветрец
нежно галя,
полудяващо
пак те паля
и неспиращо
се вълнувам,
бреговете ти
изрисувам
и в едно със теб
урагани
ни връхлитат пак,
тъй желани:
Няма свят край нас,
нито време,
само обич с глас
тихо стене...

© Михаил Цветански Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??