24 feb 2010, 11:57

Завръщане 

  Poesía » Filosófica
731 0 0

Завръщане

 

Отивам нанякъде в никое време,

на място забравено в помнеща нощ

и стигам до дъно в бездънно начало

на приказка с райски разкош.

 

От спомени пия изпити копнежи

на минала утрин в безпаметен ден,

сърцето ми срутва съдбовни строежи

и пак се завръща във мен.

© Адриана Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??