2 nov 2006, 10:46

Зазидаха ме 

  Poesía
663 0 14
Зазидаха ме! Взеха ми небето. В очите ми за светлото боли. А нощем в моя сън цъфтят лалета и галят босите нозе треви... Не се разлиства пролетта. И птиците сиротни зад стените ми се скитат. За песента им оглушах и тихото по-черно и от мрака в мен долита... И как ли дишах в тази клетка? Тясна е! Усетих го едва сега, когато опитах да отворя пак крилата си и със гласа си да прогоня тишината...


© Йорданка Гецова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??