Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
очаква ни зората вън,
дори в сърцето да е тъмнина
аз зная - ще изгрее пак деня!
Поздрави!
И да политиш, чу ли!!!
Трябва!