12 mar 2008, 6:21

Земно равновесие 

  Poesía » Filosófica
542 0 15
Под стиха на безсъници - с припламвания сини...
Отпечатвам своя знак - с небивалици стихнал.
И лице омиротворено - с шепа радост да обича.
И да пътува сред звездите, и с любов се врича
във вълшебен свят, от нашия различен.
Да, потоп и заклинание си над главите ни.
Прилунено, земно равновесие си
като остаряло огледало, с клетва за вярност
и прозорец, погледнал за последно жадно,
огнище на приказки, пленени в полусън.
Като в небесни тотеми оглеждаме се ние,
под стиха на безсъници - с припламвания сини...

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??