Трагедията е начало на театър.
Сценаристът отдавна е умрял.
Декори и илюзии се люшват...
Девалвират истинските чувства.
Останали без маски и без грим:
на сцената сме равни до един.
Щастлив ли си, или пък страдаш?
Тепсия си като площада.
И чакаме завесата да падне!
Но звездите казват, че е пладне.
© Стойчо Станев Todos los derechos reservados