Боже, станах нощна птица!
И не зная що е сън в нощта...
Приюти ме в Твоята зеница!
За да видя благ света!
За да срещна с Твоя поглед
утрото със светъл зов.
И в душата си да мога
да опазя Твоята любов!
© Стойчо Станев Todos los derechos reservados