2 апр. 2014 г., 14:51

...... 

  Поэзия » Другая
429 0 0

Мисълта за мрака ме прониза,

в непрогледност, изоставена, лежах

и някаква противна близост

с леден полъх ме скова.

Здушавах се, пропадах в отчаяние

в неистов и прикрит протест,

бях в безпомощното състояние

на дух осиротял, без чест,

без воля и надежда,

а в сълзите личеше отражение

на идеали, които с красота подвеждат,

така познах света - духовно поражение.

© Ирена Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??