25 дек. 2012 г., 11:45

* * * 

  Поэзия
338 0 2

Любовта е искра

и няма земна

и божествена сила,

която да я спре...

и няма 

какво да я предотврати

или прекъсне -

любовта е искра,

която пали

най-великите

пожари,

тези, които 

топлят, не опустошават,

а градят...

 

 

 

 

 

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??