Любовта е искра
и няма земна
и божествена сила,
която да я спре...
и няма
какво да я предотврати
или прекъсне -
любовта е искра,
която пали
най-великите
пожари,
тези, които
топлят, не опустошават,
а градят...
© Мария Todos los derechos reservados