25.12.2012 г., 11:45 ч.

* * * 

  Поезия
337 0 2

Любовта е искра

и няма земна

и божествена сила,

която да я спре...

и няма 

какво да я предотврати

или прекъсне -

любовта е искра,

която пали

най-великите

пожари,

тези, които 

топлят, не опустошават,

а градят...

 

 

 

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??