17 нояб. 2008 г., 07:54

*** 

  Поэзия » Любовная
676 0 3
***

И ето, идваш пак и чукаш на вратата,

казваш тихо, че не искаш да си сам.

Шепнеш, че е тежко да посрещаш сам зората и целия й ален плам.

Думите редят се бавно и в тях усещам самота,

и питам се дали да ти отключа, или да отпратя любовта.


© Венелина Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??