Път без изход...
накъде да тръгнем сега,
като никое решение
не обещава чудеса,
като всяко съмнение
води до по-голямо разколебаване,
път без изход...
до възможността
да си починеш от всичко
и да хванеш новия път -
от сърцето ти измислен.
© Мария Все права защищены