25 nov 2012, 0:50

* * * 

  Poesía
371 0 2

Път без изход...

накъде да тръгнем сега,

като никое решение

не обещава чудеса,

като всяко съмнение

води до по-голямо разколебаване,

път без изход...

до възможността

да си починеш от всичко

и да хванеш новия път -

от сърцето ти измислен.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??