25.11.2012 г., 0:50 ч.

* * * 

  Поезия
369 0 2

Път без изход...

накъде да тръгнем сега,

като никое решение

не обещава чудеса,

като всяко съмнение

води до по-голямо разколебаване,

път без изход...

до възможността

да си починеш от всичко

и да хванеш новия път -

от сърцето ти измислен.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??