В края на щастието е тъгата –
протегнала е сухите си клони
и потиска спомена за лятото
донесло усмивка на лицето
Младо, мило и наивно.
По пролетните клепки бе
полепнал захарният прах
на щастливото очакване
а днес от него в останал
засъхнал спомен от
кълбото захарен памук.
© Светлана Димитрова Все права защищены