26 авг. 2009 г., 09:59

* * * 

  Поэзия
833 0 2

Искам в лунна вечер чиста

щурчовата песен да ти подаря...

 в утрото с росата бистра

да отпием слънчевия порив на деня...

 

Искам в звездна нощ, когато

 бродят хиляди души,

да превърна в знойно лято

огъня във твоите гърди...

 

© Любка Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??