26 ago 2009, 9:59

* * * 

  Poesía
851 0 2

Искам в лунна вечер чиста

щурчовата песен да ти подаря...

 в утрото с росата бистра

да отпием слънчевия порив на деня...

 

Искам в звездна нощ, когато

 бродят хиляди души,

да превърна в знойно лято

огъня във твоите гърди...

 

© Любка Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??