Искам в лунна вечер чиста
щурчовата песен да ти подаря...
в утрото с росата бистра
да отпием слънчевия порив на деня...
Искам в звездна нощ, когато
бродят хиляди души,
да превърна в знойно лято
огъня във твоите гърди...
© Любка Христова Всички права запазени
Много е готино!!!
((( )))