19 сент. 2012 г., 16:07

* * * 

  Поэзия » Другая
440 0 1

Открадвам от миговете,

открадвам от минутите,

открадвам от пестеливото ти време,

открадвам от себе си,

за да се разпилея -

НЯКЪДЕ, КЪДЕТО 

НЯМА СМИСЪЛ

ОТ НИЩО 

ДА СПЕСТЯВАМ,

НЯКЪДЕ, КЪДЕТО

ВСИЧКО Е

ИЗОБИЛИЕ

И САМО СЕ РАЗДАВА...

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??