19 sept 2012, 16:07

* * * 

  Poesía » Otra
439 0 1

Открадвам от миговете,

открадвам от минутите,

открадвам от пестеливото ти време,

открадвам от себе си,

за да се разпилея -

НЯКЪДЕ, КЪДЕТО 

НЯМА СМИСЪЛ

ОТ НИЩО 

ДА СПЕСТЯВАМ,

НЯКЪДЕ, КЪДЕТО

ВСИЧКО Е

ИЗОБИЛИЕ

И САМО СЕ РАЗДАВА...

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??