Открадвам от миговете,
открадвам от минутите,
открадвам от пестеливото ти време,
открадвам от себе си,
за да се разпилея -
НЯКЪДЕ, КЪДЕТО
НЯМА СМИСЪЛ
ОТ НИЩО
ДА СПЕСТЯВАМ,
НЯКЪДЕ, КЪДЕТО
ВСИЧКО Е
ИЗОБИЛИЕ
И САМО СЕ РАЗДАВА...
© Мария Всички права запазени