16 дек. 2009 г., 22:12

*** 

  Поэзия » Другая
621 0 0

Една тиха молитва,

една топла усмивка,

пуловер сякаш случайно забравен на улична пейка.

 

Една разрешена прегръдка,

пред газена лампа месец и половина.

Една разрешена прегръдка,

която тихо ще топли през цяла една зима.

© Антоан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??