16 dic 2009, 22:12

*** 

  Poesía » Otra
622 0 0

Една тиха молитва,

една топла усмивка,

пуловер сякаш случайно забравен на улична пейка.

 

Една разрешена прегръдка,

пред газена лампа месец и половина.

Една разрешена прегръдка,

която тихо ще топли през цяла една зима.

© Антоан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??