Една тиха молитва,
една топла усмивка,
пуловер сякаш случайно забравен на улична пейка.
Една разрешена прегръдка,
пред газена лампа месец и половина.
Една разрешена прегръдка,
която тихо ще топли през цяла една зима.
© Антоан Всички права запазени