28 апр. 2020 г., 16:40

Аз няма как да ти се случа 

  Поэзия » Другая
451 2 4

Аз няма как да ти се случа -

вървим във опаки посоки,

когато ти си в Андалусия,

аз още съм във село Божек.

Не ме кани, кафе си имам,

а нощем в къщи се прибирам.

Не си мисли, че се укривам,

приятелите ги подбирам.

Аз няма днес да ти се случа,

отново само преминавам.

Наздраве, моя кратка скука!

И не, за теб не съжалявам...

© Геновева Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??